Alderstilpasset synskorreksjon med laser

Et reelt alternativ til briller eller kontaktlinser med øyelaser

PMP Synskirurgi, spesialist i øyesykdommer

Nå også for deg over 50 år som enten bare trenger lesebriller eller bruker progressiv brille. Godt syn på alle avstander.

Som alternativ til briller eller kontaktlinser tilbyr vi laserkorreksjon av nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner samt  alderssyn (lesebrillebehov) med femtosecond LASIK teknologi fra Carl Zeiss i våre lokaler i Stavanger. Dette er en metode med meget høy presisjon og sikkerhet som gir hurtig  gjenvinning av synet etter operasjonen. De fleste kan se godt på både nært og på avstand samme kveld og man kan normalt sett kjøre bil og gå på jobb dagen etter behandlingen.

Før en eventuell øyelaserbehandling, undersøkes øynene dine nøye av lege og spesialist i øyesykdommer; Dr. Petter Montagu-Pettersen i Stavanger. Øynene blir sjekket for eventuelle øyesykdommer og grå stær. Brillestyrken laseren skal korrigere synet etter blir nøye målt ut med moderne undersøkelsesutstyr fra Carl Zeiss og Huvitz.

Bestill time

Trykk på knappen for å bestille time.

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.
Telefon:  976 58 664
Epost:  post@pmp-synskirurgi.no
4005 Stavanger

Tenker du på å få behandlinger med Lasik?

Hver dag laserbehandler vi på PMP øyekirurgi  3 til 4 nye pasienter med forskjellige synsfeil. Resultatene er meget bra og komplikasjonsraten meget lav. Ingen av våre pasienter har blitt blinde eller fått alvorlige komplikasjoner.

Tenker du på å få behandlinger med Lasik?

Hver dag laserbehandler vi på PMP øyekirurgi  3 til 4 nye pasienter med forskjellige synsfeil. Resultatene er meget bra og komplikasjonsraten meget lav. Ingen av våre pasienter har blitt blinde eller fått alvorlige komplikasjoner.
l012ald 2950-editrberganphoto

Behandlinger

Behandlingstiden hos PMP Synskirurgi er ca 1 minutt per øye og man hviler i liggestol på klinikken i ca 3 timer etter øyelaser behandlingen. Før du drar hjem blir øynene dine undersøkt og som regel er synet bra allerede da.
Se våre behandlinger
l012ald 2897-editrberganphoto

Kontakt oss

PMP Synskirurgi holder til i Stavanger sentrum og driftes av personer med lang erfaring innen behandling av øyesykdommer. Har du spørsmål om våre laserbehandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt. 
Kontakt
l012ald 3006-editrberganphoto

Konsultasjonstime

Forundersøkelse, behandling og etterkontroller gjennomføres av lege og spesialist i øyesykdommer Dr. Petter Montagu-Pettersen. Vi tilbyr også ordinære øyelegetjenester i tillegg til synskorreksjon med laser. Vi holder til i Stavanger.     Bestill time

Aktuelt

laseroperasjon

Sikkerhet og presisjon ved moderne øyelaserbehandling

Øyelaserbehandling mot synsfeil er et trygt og treffsikkert alternativ til briller og kontaktlinser. Behandlingen gjør ikke vondt og synet er godt kun få timer etter behandlingen.

Les mer
l012ald 3109-editrberganphoto

Nærsynthet og laserkorreksjon

35% av alle unge voksne er nærsynte. Mellom 20 og 30 års alder skjer det ofte en lett forverring av nærsyntheten som så stabiliseres mot slutten av 20 års alderen. Denne forverringen er ganske forutsigbar og kan tas høyde for i en laserbehandling.

Les mer
l012ald 2833-editrberganphoto

Stor pågang til PMP Synskirurgi

For ett år siden fortalte Lokalavisen om en nyetablering som satte Stavanger på verdenskartet. Til da var øyelaserbehandling som varig alternativ til briller og kontaktlinser, forbeholdt personer opp til 50-års alderen. Men så kom den store nyheten: Også eldre personer som opplever å få såkalt alderssyn, kan nå få varig hjelp med laserbehandling. 

Les mer

PMP Synskirurgi

976 58 664
Kongsgata 10, 4005 Stavanger
Den norske legeforening

Her finner du oss

kart
facebook
Besøk oss på facebook!
Personvernerklæring