Alderstilpasset synskorreksjon med laser

Et reelt alternativ til briller eller kontaktlinser

Et reelt alternativ til briller og kontaktlinser med synskirurgi. Lavest mulig risiko, best mulig resultat.

PMP Synskirugi har som mål å gjøre ditt syn så optimalt som medisinskteknisk mulig med den tryggeste behandlingsmetoden tilgjengelig. Nøyaktig og grundig tilpasset dine øyne.

Vår visjon er å gi deg et godt alternativ til briller eller kontaktlinser ved å korrigere eksisterende brytningsfeil i øyet. Vår filosofi er å forbedre den optikken du har med høyest mulig grad av presisjon og med lavest mulig risiko, uten å bruke kunstige implanter. Vår metode og teknologi gir deg et best mulig resultat med en lavest mulig risiko.

All kirurgi innebærer en viss risiko. Laserkorreksjon for synsfeil er ikke noe unntak. For å kunne gi et trygt og godt øyekirurgisk alternativ til dine briller eller kontaktlinser, er valg av metode og utstyr samt kirurgisk erfaring veldig viktig.

Vitenskapelig dokumentasjon for presisjon og sikkerhet er basis for vårt utstyrsvalg.

Vi har god tid til deg. Du er i sentrum når du er hos oss.

Nøyaktighet i alle prosessens ledd, kontinuerlig vitenskapelig dokumentasjon, lokal og internasjonal publikasjon av resultater samt grundig informasjon om alt vi foretar oss kjennetegner vår metode.

Vi vil på nøyaktigst mulig måte kartlegge dine behov og dine øyne og gi deg realistiske forhåpninger basert på vitenskapelig dokumenterte resultater. Vi benytter oss kun av teknologi som er sertifisert, vel gjennomprøvd og med dokumentert beste synsmessig resultat med lavest mulig risikoprofil og alltid minst mulig kirurgisk invasivt.

Vår klinikk er selvstendig og privat drevet av Dr. Petter Montagu-Pettersen uten eksterne investorer eller eierinteresser. Forundersøkelse, behandling og etterkontroller gjennomføres av lege og spesialist i øyesykdommer Dr. Petter Montagu-Pettersen.

Bestill time

Trykk på knappen for å bestille time.

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.
Telefon:  976 58 664
Epost:  post@pmp-synskirurgi.no
4005 Stavanger

PMP Synskirurgi

976 58 664
Kongsgata 10, 4005 Stavanger
Den norske legeforening

Her finner du oss

kart
facebook
Besøk oss på facebook!
Personvernerklæring