Alderstilpasset synskorreksjon med laser

Et reelt alternativ til briller eller kontaktlinser med laseroperasjon

Om oss

Dr. Petter Montagu-Pettersen er lege og spesialist i øyesykdommer. Han har lang erfaring med synskirurgi og øyekorreksjon med laserbehandlinger fra både inn- og utland. Med seg har han Anne Paust-Andersen som er offentlig godkjent sykepleier og har assistert øyelege i mange år.
L012ALD_2950-EditRBerganphoto
Lege og spesialist i øyesykdommer Dr. Petter Montagu-Pettersen, har siden 2007 hovedsakelig arbeidet med synskorreksjon med laser i Skandinavia. Fra 2000 til 2007 jobbet han som lege ved øyeavdelingen ved Stavanger Universitetssykehus. Fra 2007 har han primært arbeidet med laserteknologi og korrigering av brytningsfeil i øynene. I løpet av årene har han operert adskillige tusen pasienter og vært involvert i opplæring og videreutvikling av metodikk og teknologi. Dr. Montagu-Pettersen gjennomførte de første operasjonene i Norge med FemtoLASIK i 2008 som da ble innført som en revolusjonerende nyhet med tanke på pasientsikkerhet og presisjon. Vinteren 2014 innførte han igjen ny teknologi til Norge ved å ta i bruk Presbyond Laser Blended Vision programmet på ny laser fra Carl Zeiss som muliggjør laserkorreksjon av synsfeil også for mennesker i 50 årene og oppover for å forbedre synet på både nært og på avstand. I teamet har han offentlig godkjent sykepleier Anne Paust-Andersen med mange års erfaring innen øyekirurgi. Anne treffer du på telefonen og hun tar godt imot deg når du ankommer klinikken. Anne assisterer også øyelegen under operasjonen.

Du må gjerne ringe oss på tel 976 58 664 eller ta kontakt på mailpost@pmp-synskirurgi.no for å stille spørsmål om behandling.

For å sikkert kunne avgjøre om dine øyne kan opereres for din synsfeil, må vi likevel først få undersøkt øynene dine her hos oss. Prisen for forundersøkelse inngår i operasjonshonoraret. Om du velger å ikke bli operert, koster forundersøkelsen kr. 870,- og du kan få med deg kopi av måleresultatene og legens notater. Forundersøkelsen tar i underkant av en klokketime.

Vi holder til i moderne lokaler i Stavanger sentrum: Handelens Hus på Domkirkeplassen.

Bestill time

Trykk på knappen for å bestille time.

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.
Telefon:  976 58 664
Epost:  post@pmp-synskirurgi.no
4005 Stavanger

PMP Synskirurgi

976 58 664
Kongsgata 10, 4005 Stavanger
Den norske legeforening

Her finner du oss

kart
facebook
Besøk oss på facebook!
Personvernerklæring