FS LASIK For deg mellom 18 og 45 år

Et reelt alternativ til briller eller kontaktlinser

Femto Second Lasik som alternativ til briller eller kontaktlinser for deg mellom 18 og 45 år

topp-4
En lang rekke store internasjonale studier levner liten tvil om at denne metoden gir høyest sikkerhet, overlegent hurtigst gjenvinning av fullt skarpsyn (gjennomsnittlig fire timer) og lavest komplikasjonsrate av samtlige synskorrigerende inngrep tilgjengelig i dagens marked.

Asfærisk behandlingsprofil for optimal kontrastsensitivitet. For aldersgruppen 18-50.

PMP Synskirurgi bruker Femtosecond laser fra Ziemer til å lage en 110 micrometer tynn flapp av det ytterste laget i hornhinnen, 9,5 mm diameter, hengslet oppad. Dette tar 27 sekund per øye. Flappen blir løftet opp og lagt i en fold oppad på øyet mens Zeiss MEL90 eximerlaser korrigerer synsfeilen med høy presisjon. Avhengig av brillestyrken som skal korrigeres, tar dette mellom 2 og 15 sekund. Laseren fjerner vev fra hornhinnen i størrelsesorden micrometer for å gi hornhinnen korrekt kurvatur for optimal optikk. Det er nesten ingen målbar temperaturstigning på øyeoverflaten under inngrepet. Eximerlaseren forstøver vev, men brenner ikke.

Deretter legges hornhinneflappen forsiktig på plass. Antibiotikadråper pådryppes og neste øye kan straks opereres på samme måte. Man får med seg antibiotikadråper til å dryppe selv i cirka en uke i etterkant.

Synet er normalt sett godt samme kveld etter operasjonen og dagen etter kan de aller fleste kjøre bil og gå på jobb som vanlig.

Pris: 37.900,-

Behandlinger med Lasik

Sikkerhet og presisjon ved moderne øyelaserbehandling

Hver dag laserbehandler vi på PMP øyekirurgi  3 til 4 nye pasienter med forskjellige synsfeil. Resultatene er meget bra og komplikasjonsraten meget lav. Ingen av våre pasienter har blitt blinde eller fått alvorlige komplikasjoner.

Bestill time

Trykk på knappen for å bestille time.

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.
Telefon:  976 58 664
Epost:  post@pmp-synskirurgi.no
4005 Stavanger

PRISER:

Femto Second Lasik, Carl Zeiss FemtoLASIK. Forundersøkelse og etterkontroller er inklusive.
kr. 37 900,-

Femto Second LASIK når astigmatisme (Hornhinneskjevhet) er -3Dpt eller mer og behandling må utføres i 2 omganger
kr. 46.900,-
shutterstock_1069290848

Lang erfaring

Dr. Petter Montagu-Pettersen er lege og spesialist i øyesykdommer. Han har lang erfaring med synskirurgi og øyekorreksjon med laserbehandlinger fra både inn- og utland. Med seg har han Anne Paust-Andersen som er offentlig godkjent sykepleier og har assistert øyelege i mange år.
topp-3

PMP Synskirurgi

976 58 664
Kongsgata 10, 4005 Stavanger
Den norske legeforening

Her finner du oss

kart
facebook
Besøk oss på facebook!
Personvernerklæring