Alderstilpasset synskorreksjon med laser

Alderstilpasset synskorreksjon med laser

Trygg øyeoperasjon for de fleste typer synsfeil

Våren og sommeren er i anmarsj og tiden mange opplever trangen til å komme seg ut i naturen, føle seg fri og utfolde seg fysisk. Over halvparten av befolkningen behøver briller eller kontaktlinser eller en synskorrigerende operasjon for å se godt nok. Mange velger en medisinsk synskorreksjon i stedet for briller eller kontaktlinser for å slippe å være avhengig av optikk som skal passes på.
shutterstock_555165076
I årene som har gått siden lasermaskiner først ble tatt i bruk for å korrigere moderate nærsyntheter, har teknologien vi omgir oss med hver dag utviklet seg mye. Dette gjelder også medisinsk teknologi.

I dag kan vi enkelt og trygt korrigere nærsynthet, hornhinneskjevhet, langsynthet og alderssyn med laser. En slik behandling tar i underkant av ett minutt per øye, er uten smerter og du kan kjøre bil og gå på jobb dagen etter behandlingen.

Vi gjør først en grundig utmåling og undersøkelse av øynene dine hos oss. En slik undersøkelse tar ca 1 klokketime. Deretter finner du en tid det passer å ta fri fra jobb i en dag.

På operasjonsdagen blir du godt forberedt både med beroligende medisiner i form av tabletter og bedøvelse i form av øyedråper. Selve behandlingen tar kun i underkant av ett minutt per øye, deretter hviler du i liggestol hos oss i 3 timer. Før du drar hjem blir du undersøkt igjen. Synet er bra alerede etter disse 3 timene, men på grunn av medikamentene du har fått, anbefaler vi å la vær å kjøre bil samme dag.

Hos PMP Synskirurgi blir du alltid undersøkt, behandlet og fulgt opp på etterkontroller av Øyelege Dr. Petter Montagu-Pettersen med det beste av teknisk utstyr og du får 10 års garanti på synet ditt.

Velkommen til en uforpliktende forundersøkelse.

Bestill time

Trykk på knappen for å bestille time.

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.
Telefon:  976 58 664
Epost:  petter@pmp-synskirurgi.no

PMP Synskirurgi

976 58 664
Kongsgata 10, 4005 Stavanger
Den norske legeforening

Her finner du oss

kart
facebook
Besøk oss på facebook!
Personvernerklæring